Over mij

Graag stel ik mij even voor, wie ik ben, wat ik doe en waar ik voor sta.

Ik ben een 36 jarige masseur, die woonachtig is in Eindhoven. De wereld rondreizen is mijn grootste passie, dit heeft mij onschatbare ervaringen en kennis van verschillende culturen en levenswijzen wereldwijd geschonken. Dit heeft mij gevormd tot de persoon die ik nu ben, waar ik zeer dankbaar voor ben.

Door de hectische maatschappij waar wij ons momenteel in bevinden, heb ik mijn eigen draai gegeven aan mijn bewuste levensstijl. Ik hecht veel waarde aan innerlijke rust en ontspanning, wat ik ook bij iedere massage wil overbrengen. Je goed voelen, maar ook zeker op je gemak, vind ik absoluut belangrijk.

Daarom luister ik graag naar je wensen en stemmen we dit onderling samen goed af. Jij als persoon, staat centraal tijdens de gehele massage. Graag neem ik je mee in de wereld van totale ontspanning en innerlijke rust.

Enkele persoonlijke eigenschappen die mij omschrijven als persoon: respectvol, eerlijk, betrouwbaar, hartelijk, open, vriendelijk, zorgzaam en geduldig.

Vanuit mijn massageruimte aan huis, bied ik ontspanningsmassages aan voor vrouwen.

Waarom masseer ik alleen vrouwen?

Ik heb eerder zowel mannen als vrouwen gemasseerd, maar daarbij heb ik gemerkt, dat ik meer rust en verbintenis ervaar wanneer ik vrouwen masseer. Daardoor heb ik besloten om enkel vrouwen te masseren. Ik vind het belangrijk dat ikzelf als persoon ook goed in mijn vel zit tijdens een massage en zodanig op een ontspannen manier te werk kan gaan. 

Massage voor vrouwen Capelle aan den IJssel

massage voor haar - massage voor vrouwen

error:
WhatsApp chat